fredag 25 juli 2014

Samma lika igen ;)

Nej ingen skillnad idag heller - extremvärme (som tidningarna skriver) = mycket sol och bad - härligt tycker vi :)
 
Förmiddagen tillbringades, som vanligt, nere vid sjön. Felizia har lärt sig att kasta "macka" och är ivrig på att lära sig att kasta ännu bättre (hon kan få till 3 hopp ibland, vilket jag tycker är jättebra, men Robert har fått till flera, och det vill ju hon också lyckas med :) ) så hon är i vattnet mer eller mindre hela tiden och letar lämpliga stenar att kasta med.
 
 
Simma gör hon gärna också - nu simmar hon till och med själv (under vår uppsikt såklart). Det blir dock inte så lång sträcka (vi vill absolut inte ta några risker i sjön!) men det är ju bra träning i alla fall :)
 

Jag och Jazmine har såklart också varit i och badat. Hon är dock inte lika förtjust som vi andra, utan håller sig gärna inne vid strandkanten och leker, men det går ju bra det med. Men vi har fått i henne på det lite djupare (som är till midjan på henne) ett par gånger och så länge vi håller i henne så går det okej :)  "Simmat" lite har hon gjort också, men vill helst att man håller i (bild i förra inlägget).
 
Jazmine värmer sig i morgonrocken, och gosar med katten (gosedjur)

medan jag sätter mig i solstolen och njuter :)
 
På eftermiddagarna håller vi oss här uppe - dels för att Jazmine ska kunna sova en stund efter lunch, och dels för att tjejerna ska kunna vara inne under de varmaste timmarna (ibland väljer de att bada/leka i poolen, och det svalkar ju iaf lite, men de går in emellanåt också).
 
I morgon ser det ut att bli lite regn på eftermiddagen - hoppas luften blir lite bättre efter det. Får se om det blir en tur på stan (den lilla) för oss.
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar