fredag 11 juli 2014

Felizia är tillbaka

Nu har vi vår Felizia hemma igen, efter 4 dagar tillsammans med mormor i Stockholm (plus att hon sov över hos mormor mån-tis). De har haft det riktig skoj och gjort en massa roliga saker.
 
I tisdags gick de runt lite i Stockholm och Felizia fick välja både kläder (blev två klänningar) och ett par leksaker :) 
Efter en god frukost (Felizia hade tagit pannkaka (men bara den dagen)) så åkte de i onsdags till Fjärilshuset. Det besöket hade uppskattats väldigt av Felizia och de såg en massa olika djur (t.ex. sköldpaddor, olika fiskar och så fjärilar förstås) och hon fick bl.a. mata några av de större fiskarna.
 
Akta hajen!
Foto: Med Felizia på
 
Igår passade de på att åka och bada i värmen. Mamma hade kollat upp ett fint bad i Tantolunden, och det var så bra som hon trodde :)  Felizia hade inte doppat sig så mycket, men hade haft roligt ändå. Mycket lek i vattnet hade det blivit i alla fall.
 
Inger Söderströms foto.
 
Inger Söderströms foto.
 
Som avslutning idag så blev det ett besök på Skansen. Förutom att titta på en massa djur så såg de en rolig barnteater och gick in i de gamla husen. Felizia hann med att åka någon karusell också innan det var dags att bege sig mot tåget tillbaka till Uppsala.
 
Det var en nöjd tjej som kom hem strax före middagen. Hon visade lite av vad hon hade fått och så fick Jazmine en present - en massa olika vattendjur (som Felizia valt ut på Fjärilshuset).
 
 
I morgon blir det ännu ett djurparksbesök för Felizia, då vi åker till Furuvik. Där får vi sällskap av Linda, Henrik, Ilona och Zion och av Linda och Douglas - det ska bli roligt :)
 
Tack mamma/mormor för att du tog med Felizia på en härlig minisemester - hon är sååå nöjd med allt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar