onsdag 9 juli 2014

Lek, bad och middag

Fortsatt VARMT idag! Har inte gjort många knop idag inte, mest suttit i skuggan eller legat på soffan (men Robert kämpade på bra ute i solen och den dryga 40-gradiga hettan). Fick en rejäl huvudvärk igår och den höll i sig en stor del av dagen idag också, och så lite illamående på det - blä! Men efter att ha vilat någon timme på soffan mitt på dagen så kändes det lite bättre i alla fall.
 
Jazmine var ute hos Valle och lekte idag. Jag lämnade henne där vid 10 och sedan blev hon hemkörd vid 14.30 så blev några timmar. Hon hade haft roligt och sa själv att de hade lekt inne och lekt ute och badat ("det var kallt fast det var inte kallt, mamma" - öh, ja jag förstår precis ... ;)  ) och ätit våfflor. Så hon var nöjd :) Tack för det Elin, Peter och Valle!
 

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Moa, Robban, Nils och Molly. Där blev det lek, lite bad och jättegod mat och efterrätt.
 
Jazmine och Molly leker ofta bra tillsammans :)



 
Till middag bjöds vi på grillad lax, färskpotatis och en supergod smörsås till - mums!
(Barnen fick välja på lax eller grillad korv - och valde korv :)  )
 
 Efter maten satte sig barnen i soffan och tittade på Frost och blev serverade efterrätten där - mys


Chokladdoppade jordgubbar, "vanliga" jordgubbar och glass - smarrigt värre!
 
Jag var dock fortfarande alldeles för mätt efter den goda varmrätten så blev bara en liten portion efterrätt (eller liten och liten, men hade lätt kunnat äta mer av det goda :)  )

När filmen var slut så blev Jazmine och Molly lite badsugna



 
Stort tack till hela familjen Sjödahl för en trevlig em/kväll och för jättegod mat och efterrätt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar