torsdag 11 september 2014

Innebandy och ridning

I tisdags kväll var det äntligen dags för innebandy för Felizia igen - som hon har längtat! :)  Lite tråkigt att vi måste åka till Vattholma för träning den här säsongen, men nu får de träna i en fullstor hall och det kommer nog vara väldigt nyttigt när de ska spela matcher sedan (de första äger rum 25 oktober).
Det var full fart redan från början och det märktes på tjejerna att det var ett tag sedan sist - de var lite spralliga, fnittriga och pratiga till en början, men efter uppvärmningen så var de lite mer koncentrerade igen.
De övade mycket på passningar och bollmottagning, även lite skott. På slutet fick de spela match mot varandra. Först "minimatcher" och sedan (när tiden egentligen var slut, men de körde 15 minuter extra - kul) match på fullstor plan där de mötte tränarna + 3-4 storebröder till några av tjejerna i laget. Felizia var nöjd och glad efteråt, även om hon helst vill kunna cykla till träningen ... :)


 
I går var det då dags för Felizias tredje och sista aktivitet för veckan - ridningen. På tal om tredje och sista så var det just tredje och sista gången tillsammans med lille Oskar. Hoppning. Kan ju inte direkt påstå att Oskar var på något vidare hopphumör ... han sprang på jättebra ända fram till hindret, väl där så blev det stopp och så gick han över. Felizia kämpade på jättebra, och till slut (någon av de sista gångerna) så tog han ett par skutt över :)  Felizia var nog inte riktigt beredd på att han skulle hoppa så det där med mantag hanns liksom inte med ;)
Men utöver det där med själva sprången så skötte han sig exemplariskt under lektionen.
Hästbyte nästa vecka, och då hoppas Felizia på en lite snabbare häst :)  Men vi får väl se vad det blir - hon kommer nog att bli nöjd oavsett.




Snett igenom i trav



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar