onsdag 3 september 2014

Ridning och föräldramöte

Känner mig lite lagom mör i kroppen nu efter att ha gått fram och tillbaka till Fyrishov och simmat med elever både idag och igår. Igår (och 9 tisdagar till) gick vi med femmorna och idag (och fyra gånger till) gick vi med treorna. Eleverna tycker det är väldigt jobbigt att promenera, men de är glada över simningen i alla fall :)
Förra veckan gick vi också två ggr (båda med femmorna) och då hade jag huvudvärk i två dagar efteråt (båda gångerna) ... Men dessa två dagar har det känts bättre :)  Nu återstår bara en tur dit denna vecka, på fredag (treor) - hoppas kroppen känns bra efter det också.
Bara fyra veckor kvar med 3 ggr/v, sedan bara 1 g/v i 5 veckor till ... ;)
 
Idag fick Robert (och Jazmine) åka med Felizia ut till ridningen. Istället så gick jag på föräldramöte på Felizias skola.
Ridningen hade gått bra, enligt Felizia. De fick rida i de tre olika gångarterna och lite ridvägar. Kanske serpentiner också (?), lite svårt att veta exakt när man själv inte har varit med ;)
Hon sa att Oskar hade varit lite seg ibland (kanske Felizia som inte drev på ordentligt? ;) ) men annars var det bra. Galoppen hade gått bra.
 
Föräldramötet gick bra och vi fick en del matnyttig information. Roligt också att få titta i Felizias bänk och bläddra lite i hennes böcker :)  De har inte hunnit göra så mycket än, men lite fick jag ta del av iaf.
 
Skönt att det bara är två arbetsdagar kvar på veckan nu. Det märks att orken inte alls är densamma som tidigare ... och det värsta är ju att det inte lär bli ett dugg bättre, snarare precis tvärtom ... Men men, nu ska man inte gräva ner sig för tidigt :)
 
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar