måndag 8 september 2014

Simning, simning, simning

Jag och Felizia tog en tur till Gottsunda idag - simskoledags.
De fick fortsätta med "långsimningen" från förra veckan. Först hoppa i på djupa delen och simma de 25 metrarna till andra kortsidan. Nästa uppgift var att simma 50 meter! De fick en kort, kort vila vid kanten på djupa delen innan de fortsatte. Felizia och två till var de enda som fick simma utan flytkorvar (lärarna valde ut) och de var lite trötta efter ca 35 m, men de höll i hela vägen in - bra jobbat!
 
 
 
Innan de gjorde fler simövningar så fick de öva lite på att dyka (första gången). Det där med att hoppa i med huvudet före var inte riktigt Felizias grej. Än. Men bara öva så kommer hon att fixa det också :)
 
 
 De fick öva på ryggsimmet idag också, att koordinera ihop arm- och bentag. Felizia fixade det galant!
 
 



Efter avslutad lektion så lekte/simmade Felizia en stund i lilla bassängen.
 
Handstående under vattnet

Snabbt rutschkaneåk

Undervattenssim

 
Man känner verkligen att Felizia tycker det här med simning är jätteskoj och hon fortsätter att utvecklas hela tiden - sååå kul att se! :)
 
Imorgon drar nästa roliga aktivitet igång - innebandyn! Och så är det ju ridningen på onsdag. Mycket nu med tre dagar i rad - hade hellre haft det mer utspritt under veckan (som det har varit tidigare), men men nu är det som det är. Märker vi att hon inte riktigt orkar så får vi försöka ändra till nästa termin. Och blir det alltför tufft redan nu så får vi ta tag i det. Men förhoppningsvis så ska det gå bra - allt är ju sådant hon verkligen tycker är roligt och hon har själv valt och har själv velat fortsätta med alla tre :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar