söndag 21 september 2014

Lugn helg

Robert har haft jobbhelg och vi andra har tagit det ganska lugnt. Hade tänkt hinna en massa saker igår, men orken svek mig under förmiddagen (som det brukar bli nuförtiden ... ) så blev inte så mycket gjort. Men målade i alla fall all ytterpanel på altanen (vilket var huvuduppgiften för dagen).
Tjejerna lekte inne på Felizias rum hela förmiddagen och efter lunch, när jag satte mig för att måla, så blev det lek på studsmattan och sedan i den hinderbana vi byggde i ordning tillsammans :)
 

 
Idag har Felizia varit på kalas hos Julia. De gick på förskolan tillsammans men hamnade sedan på olika skolor. Vi försöker dock hålla kontakten. Nu är det visserligen ganska längesedan de sågs, men de trivs alltid bra i varandras sällskap :)  Nu har vi prel.bokat en lekdejt framöver - hoppas inget annat dyker upp :)
 
När hon kom hem satte vi oss med hennes nya pyssel - Rainbow Loom. Det är väldigt pillrigt och kräver en del tålamod, men efter ett tag hade Felizia "fattat galoppen" och klarade av att göra armbanden helt själv :)  Hon är mycket nöjd och satt länge och pysslade med detta. Rekommenderas för er som ännu inte har provat!

 
Bara ladda om för ny vecka. Känns inte alls bra inför lektionerna (engelskan) imorgon ... Har suttit och förberett och fixat en massa idag (har även en utförlig grovplanering sedan innan) men känner mig ändå helt oförberedd  :(  Men men blir förhoppningsvis bra ändå.
Jazmine är ledig mån-tis pga planeringsdagar på förskolan. Nu kanske hon hade fått vara hemma oavsett - hennes förkylning har blivit värre och i helgen har hon varit riktigt hostig och snorig  :(  Men ingen feber och full fart när hon leker. Men känns inge bra att den vänder tillbaka till det mer negativa igen - tyckte hon började bli bättre i mitten av veckan. Men bara fortsätta puffa ...
På fredag är det dags för den dagen vi har längtat efter lääänge - ultraljud! Men är med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot dagen. Ska dels bli jätteroligt och spännande att få ta sig en titt på den lill* som huserar där inne i magen, men samtidigt så är jag så otroligt nojig över att något ska vara fel. Har känt så nästan hela graviditeten så här långt, så hoppas verkligen att jag blir lugnad på fredag.
 
Hoppas du har haft en bra helg!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar