måndag 22 september 2014

Vattentramp, ryggsim, m.m. Och så ruskväder...

Usch och fy vad det har stormat idag! Och regnat. Tur att jag bara hade innelektioner på jobbet idag :)  (planerade sådana). Robert och tjejerna promenerade till skolan i morse, med paraplyer.
 
Jazmine invigde nya fleecefodrade galonkläder samt fodrade stövlar - de fick tummen upp (hon höll sig var och go hela tiden)!

Synd bara att paraplyerna inte fick detsamma ... i alla fall inte Felizias - det blåste sönder i ruskvädret :(
 
De brukar cykla till skolan/förskolan på morgnarna, men var inte riktigt läge i det här vädret. Men det fanns ju de som cyklade, varpå Jazmine utbrast: "Pappa! Nån ville cykla i det här regnet!"
Robert: "Ja jag såg det. Den var alldeles blöt."
Jazmine: "Nej, den var faktiskt kokobengo! Man får aldrig cykla i regnet!"
Haha, alltid lika roligt att höra henne uttrycka sig ;)
 
På eftermiddagen hade ju vädret stilat till sig lite och jag och Felizia åkte på simskola borta i Gottsunda. Idag fick de fortsätta att öva på "långsimning", ryggsim, att hoppa i på djupa - ta sig upp - flyta - simma iväg (rygg), men de tränade även en del på att trampa vatten (15 resp 30 sekunder) och att simma en lite längre sträcka under vattnet.
 
Vattentramp

"Långsimning" bröstsim

Ryggsim efter att ha hoppat i - flutit 10 s och sedan simma

 
Har även två filmer att bjuda på, men är problem med uppladdningen så de får komma senare.
 
På väg hem var inte blåsten lika rolig att köra i ... det krängde till rejält i bilen några gånger, vilket ju är lagom skojsigt när man kör i hög (laglig) hastighet på motorvägen ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar