fredag 26 september 2014

Vår trea!

Så var då ultraljudet avklarat. Och nervositeten kunde snabbt avvärjas - allt såg bara bra ut! Det är alltså en till synes fullt frisk liten krabat som huserar inne i magen min och h*n fladdrade runt ganska så vilt vad man kunde se (och i vissa fall känna) - skönt att veta :)
 
Den var inte så samarbetsvillig när det gällde att ta bra bilder ... ;)

 
Vår "räka", som barnmorskan kallade den lill*  :)
 
Efteråt åkte vi till Ikea där vi provade deras brunch. Fanns ganska mycket att välja på, även om varken utbud eller kvalitet kan mäta sig med Gillets, men för det finfina priset om 39 kr (!) så var det verkligen helt okej :)  Förutom det på bilden nedan så blev det en tallrik med varmrätt och en tallrik med pannkaka med sylt och chokladkrokantkräm till efterrätt :)  Var mätt mååånga timmar efteråt!
 
 
Efter att ha hämtat barnen så blev det en tur ut till Thun´s. Hade lite hopp om att hitta skor och ytterkläder på deras rea, som började idag, men fanns inte så mycket av just det som jag letade efter. Blev dock en ytterjacka till Felizia, täckväst till mig, lite underkläder och annat smått och gott. Barnen fick välja en varsin leksak innan vi gick till kassan - Jazmine valde en lastbil med lite olika ljud, och Felizia valde (ytterligare) ett gosedjur.

 På kvällen firade vi vår friska trea med lite Tingelingbubbel :)
 
Nu väntar upplösningen av kvällens Idol - spännande att se vem som inte nådde hela vägen fram idag. Måste dock säga att nivån inte varit speciellt hög ... svårt att hitta någon solklar som "ska" åka ut. Finns dock några stycken som hållit lite högre klass än de andra så hoppas att de blir röstade på :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar