onsdag 6 april 2011

2 veckor kvar!

Idag är det två veckor till bf vilket både känns snart och väldigt långt bort. Var på mvc förra onsdagen och bm tyckte att bebisen gärna fick komma när som helst, vilket hon inte är ensam om! :-) Den var då helt fixerad och låg väldigt långt ner så hon såg inga hinder. Blodtrycket var högt igen - 126/91 (!) och 118/83 (mätte om efter att ha legat ner en stund). Men då hon inte kunde se några andra tecken på havandeskapsförgiftning så räcker det med att jag kommer tillbaka nästa onsdag, dvs. 2 veckor senare. Sf-måttet var 33, hjärtslagen låg på 126 och 134, hb på 130 och blodsockret på 4,6.

Här hemma så är de flesta bebiskläderna tvättade, klädseln till babyskyddet likaså. Skötbordet står på plats. Robert har påbörjat ett nytt projekt - att måla om spjälsängen... Får väl se hur det går, hur resultatet blir och när det blir klart. Återstår "bara" att fixa till allt. Men ingen idé så länge fönsterbytet pågår. Ska ju flytta ut arbetsrummet till förrådet men det får vänta till nästa vecka eller ev. i helgen om Robert hinner och orkar efter sin monsterhelg med 34 arbetstimmar...

Hade en hel del sammandragningar igår och var full fart i magen men varit lugnare idag, på gott och ont. Men du därinne får ju gärna börja planera för att byta från insidan till utsidan ganska så snart, tack!

1 kommentar:

  1. Vill du hitta på något i helgen? :o). Förutom att föda barn :o). KRAM

    SvaraRadera