söndag 3 april 2011

Fixarsöndag

Idag har det varit ett riktigt tråkväder, regn. Men ska man se det positivt så försvinner väl den sista snön snabbare då.
Har hållit oss inne (förutom Roberts och Felizias cykeltur till gympan fram och tillbaka) och fixat med lite av varje. Tråkigt att vara inne hela dan men fick iaf en del gjort.

I fredags ringde de från firman där vi beställt fönster och gissa vad...? På onsdag är det dags! Äntligen! Varit lite orolig för att de inte ska hinna komma före bebisen (skulle bli så krångligt) men nu kan man alltså vara lugn. Förhoppningsvis är de klara till på fredag.
Idag har jag röjt och sorterat lite i förrådet, Robert har monterat skötbord (för att se om det skulle få plats) och målat spjälsäng (men tar ett tag innan det jobbet är klart...). Dessutom har vi plockat in i den renoverade klädkammaren. Felizia har pysslat med sina dockor (de har bl.a. varit på semester, vilat, m.m), gjort pärlhalsband, byggt med megablocks, spelat spel med mig, m.m.

Hade tänkt fota och lägga upp bilder men glömde såklart. Får ordna det sedan.

Nu återstår att röja undan från fönstren senast tisdag kväll. Kommer nog bli lite rörigt de dagar de tar att byta men sedan ska här bli ordning! :-) Då är det dags att försöka fixa färdigt i bebisrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar