torsdag 21 april 2011

En massa shopping!

Det blev en lång shoppingtur inne i Uppsala. Första stoppet blev på Net on net, mest för att titta och "för att ha varit där". Vet inte riktigt om jag tyckte om det. Men hittar man något till ett bra ett pris någon gång så blir det nog ett nytt besök.

Sedan styrdes bilen mot Landqvist Handelsträdgård. Vi var ute efter "uteblommor" och gissa om det fanns mycket att välja på... Blev en låda penséer (24 st), 6 pelargoner, 2 hängamplar med penséer, morots- och lökfrön som vi ska så i vårt lilla land och en fiberduk att täcka över med. Tror det var allt :-)

Nästa stopp blev på Boland city. Jag tittade in på Babyproffsen, men inget jag blev imponerad av. Fanns mest barnvagnar och bilstolar av olika slag. Nä kommer nog fortsätta hålla mig till Barnens hus.
Robert gick under tiden till Alina Systems för att titta på en ny skärm till datorn (den vi har är en "tjockis" som funnits i Roberts ägo i evigheter). Det slutade med att det köptes både en plattskärm och en laptop... Men kan ju vara bra att ha :-) Robert har något att göra nu i kväll iaf.
Blev också ett par påskliljor, tulpaner och påskris på Interflora som ligger där.

Sedan var det dags att köpa lite påskpresenter till Felizia. På Leklust blev det en "Fem myror är fler än fyra elefanter"-ryggsäck, leklera man kan göra monster med, en kratta och en spade med långt skaft, en drake (sån med snöre att flyga med ute) och blöjor till hennes dockor.

Innan hemfärd till Storvreta stannade vi till på Gränby. Robert tittade på skor men hittade inga. Men lite tårta och påskmust fick vi i oss i alla fall :-)

När vi kom hem planterade vi en del av blommorna:


Får se var dessa ska planteras

Lite påskfint på framsidan


Roberts nya leksak ;-)

Dagens shoppingtur tog på krafterna och känns i rygg och ben så nu blir det nog soffan resten av kvällen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar