lördag 2 april 2011

Lördagsshopping

Blev en heldag i Uppsala idag. Första stoppet blev på IKEA. Det var ganska så fullt i bilen efter det besöket kan man säga... Köpte bl.a. en massa saker till den kommande familjemedlemmen och dess rum: byrå, hylla, gardiner, sänghimmel, tvättlappar och lite till. Det köptes även en garderob (för de lakan och handdukar som nu ligger i en av garderoberna i bebisrummet), galgar till Felizias garderob och säkert något mer :-) Passade även på att luncha, vilket vi inte var ensamma om...

När vi, efter x antal timmar, kände oss klara styrde vi bilen mot Barnens hus där det inhandlades presenter till två blivande fyraåringar, ett örngott till vagnkudden och hämtades ut en babybox (gratis är alltid bra!).

Sista stoppet på dagens shoppingtur blev på Gränby C (är ju nästan ett måste :-) ). Medan Robert och Felizia gick in på Kvantum så åkte jag upp till Lindex och shoppade barnkläder. De hade en massa rolig rea så blev två koftor, en tunika och ett par leggings till Felizia och en pyjamas, en kofta och en mössa till bebisen.

Sitter nu nöjd och glad, om än trött, i soffan och väntar på att kvällens film, Snabba cash, ska laddas i dvdn. Till den ska jag njuta av min Ben & Jerry :-)



Fortsatt trevlig lördagkväll!

1 kommentar:

  1. Ben and Jerry är ju så gott!
    Vilken fullspäckad dag, hoppas du får sova gott inatt! Kram

    SvaraRadera