torsdag 7 april 2011

Blåsdag!

Hej och hå vad det har blåst idag! Eller ja det gör det ju fortfarande i och för sig... Var inne på förmiddagen och gjorde en del administrativa saker på jobbet men var ute en timme på eftermiddagen (behövde frisk luft!) och då höll man ju på att blåsa bort. Blev mycket grus i ögon och mun också...blä!

Här hemma har det rullat på med fönsterbytet. Invändigt tror jag det är klart, förutom det fönster som vi väntar på till köket (var felbeställt). Utvändigt är det lite kvar att göra med fönsterbleck och så. Så montörerna skulle komma tillbaka en stund imorn också. Hoppas Robert har kommit överens med dem om nyckel så de kommer in...måste fråga!

I magen har det varit ganska så lugnt idag, mest tryck neråt så fått springa och kissa stup i kvarten ;-) Lite stök och bök så man känt att den där inne är vid liv iaf.
Snart bara en vecka kvar att jobba! Ev. 1 vecka kvar idag, beroende på om jag ska ta ledigt nästa fre eller inte. Felizia ska åka ner till Alingsås med farmor och farfar (spännande!) den dagen så kanske vill vara hemma och säga hejdå. Men vi får se, slutar 12.45 så känns onödigt att slösa bort en semesterdag...

Nu vankas det snart middag - kyckling med ugnsgrönsaker (potatis, morot och zucchini).

2 kommentarer:

  1. Ja, det var jobbigt igår i blåsten. Speciellt att vara utan internär :o).

    Det var Johannesbäcksskolan som jag var på i går :o).

    Susanne fick en flicka i onsdag förresten, finns på webbisar.

    KRAM

    SvaraRadera