torsdag 14 april 2011

Vårvärme och läkarbesök

Vilket härligt väder vi har haft idag! Synd bara att man inte har kunnat njuta mer av det... Felizia ville gärna gå ut på förmiddagen men då febern var så hög under natten och hon dessutom fått virusprickar över hela kroppen så tyckte jag det var bäst att vara inne och ta det lugnt.
Vi har degat, lagt pussel och tittat lite på barnprogram.

På eftermiddagen tog vi oss däremot ut i solen. Vi cyklade till bvc för läkarbesök. Hde det inte varit för att vi skulle få vänta ett halvår på en ny tid så hade vi nog inte åkt. Men ringde och rådfrågade och de tyckte vi kunde komma om Felizia orkade. Hon blev nog lite piggare av solskenet och frisk luft :-)
Läkaren tittade på Felizias fotställning och kunde konstatera att hon "lider" av ett överrörlighetssyndrom i lederna, både de i fötterna och benen som de i händerna och armarna. Det var inte lite han kunde böja hennes fötter inåt... Handlederna ska vi inte heller prata om... Så nu ska vi ringa och få tid för fixa inlägg.

På väg hem tog vi en sväng förbi apotek och affär för diverse inköp innan vi promenerade hemåt (borde vara ett litet friskhetstecken att hon ville gå istället för att åka cykel). När vi kom hem stannade Felizia ute på tomten och plockade blommor :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar