torsdag 23 augusti 2012

Färdiginskolad?

Nu har Jazmine gått 4 dagar (om man räknar de där två timmarna den första dagen) på förskolan och allt går som planerat. Första sovförsöket (i tisdags) "misslyckades" som bekant men redan dagen efter gick det bättre - då (dvs igår) somnade hon efter ca 5 minuter (Robert var med) och sov en dryg timme. Robert var hemma under tiden Jazmine sov och när han kom tillbaka hade hon redan vaknat och satt i knä hos en av personalen, vilket hon verkade nöjd med.
De stannade kvar och lekte en stund innan de gick hem.

Idag gick Robert hem nästan på en gång efter lämning (kl 9) och kom tillbaka vid 13.30. Jazmine hade lekt ute och inne, ätit bra med mat och somnat och sovit gott en dryg timme - vilken duktig tjej! :-)

Känns som att hon har förstått det här med att gå på förskola - det är ju en rolig plats att vara o leka på och om man leker och håller igång så kommer man inte på att man saknar mamma och pappa. Plus att man blir trött och somnar snabbt på vilan :-)

I morgon ska vi prova på att äta frukost på förskolan (när Robert jobbar kommer ju jag att behöva lämna vid 7) så blir en tidig morgon för oss alla tre (eller ja, Robert går ju upp ännu tidigare så han tycker väl att vi andra får sovmorgon när vi går upp vid 6...).
Får se hur länge personalen tycker att Jazmine ska stanna, om det blir mellanmål i morgon eller om vi tar det på måndag. Oavsett så kommer nog det där med mellanmål att gå kanoners med tanke på hur resten har gått :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar