tisdag 7 augusti 2012

Lekbesök

Imorse blev det till att gå upp tidigt (med semestermått mätt :-) ), 7.30 för att vara mer exakt. vid 9 knackade Julia på dörren och hon och Felizia gick in o lekte nästan direkt :-) De har knappt setts på hela sommaren (förutom en liten stund på Leksands sommarland, av alla ställen :-) ) men det märktes knappt utan de lekte precis som vanligt.

Jazmine fick vara med ibland och ibland inte, vilket hon väl inte var allt för glad över...men tyckte det var bäst att de stora tjejerna fick leka lite i fred.
Det tog inte lång stund innan de flesta grejerna i Felizias rum var utdragna (som det ska vara när de har roligt!) och det byggdes koja, lektes mamma, pappa, barn och busade runt.

Här tar de hand om Ina (som hästen fick heta idag)


Här leker de doktor (som de själva sa, veterinär vet de nog inte vad det är :-) )

Jaha här skulle det ligga en film på när de leker men funkar inte... Hoppas det bara är tillfälligt annars ligger nya telefonen på ganska mycket minus :-( 

Hade filmen funkat att ladda upp så hade ni fått se att Jazmine också fick vara med en stund, till hennes stora glädje.  Och kratsa hovar har hon tydligen också lärt sig :-)

Efter lite våffellunch gick vi ut och lekte




Vi blev lite blöta på väg hem, men som tur var så kom det värsta regnet först när vi kommit hem. Och än så länge har det inte regnat in (gjorde det igår kväll/natt), men en ny läcka är det väl oavsett... Hoppas vi får klart med det där j-vla taket snart!!!

Dags att sova, jobbdags i morn!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar