söndag 5 augusti 2012

Lite sol, lite bad och mera vinbär

For iväg till Björklinge för lite sol och bad idag. Den där solen blev det dock inte så värst mycket med...den tittade fram lite då och då till en början men sen blev det mörkare...och efter en stund kom även regnet :-( Jag skyndade mig i för att bada utifall det skulle komma en rejäl skur - det var faktiskt riktigt skönt i vattnet!
Hade det bara varit vi där så hade vi nog stannat ett tag till (det kom ingen störtskur utan slutade snabbt och sedan kom det lite sol igen) men Daniel och Linda var med och eftersom de skulle hem till oss och plocka vinbär så åkte vi när de åkte.


Lindas båda syskon med respektive och barn var också där. Här är det Meja som försöker ge Jazmine en puss :-)

Efter ca 2 timmar i Björklinge for vi alltså hem hit där det blev lite lunch på altanen. Sen satte vi igång och plocka. Och plockade, det gjorde vi...15 (!) liter röda vinbär blev det! Och då är det nästan en hel buske (av våra 2...) kvar...




Under tiden vi åt lunch och plockade och fixade med vinbären så lyssnade vi såklart på sändningarna från OS. Och vilken dag - OS-GULD!!!! Äntligen hade Sverige lite tur med sig i någonting i det här mästerskapet :-) Skönt att slippa ett till OS utan guld. Och så gick det ju bra för hopplaget! Hoppas RGB och Henrik v Eckerman fortsätter lika bra så kan det ju bli riktigt roligt på onsdag (synd att jag börjar jobba då bara...)!

Aporpå OS - dags att börja ladda upp för 100-metersfinalen, bara en dryg timme kvar. Känns som det kan bli spännande! Men tror nog Bolt skärper till sig lite och springer hem det lätt, men landsmannen Blake kommer nog inte långt efter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar