söndag 25 december 2011

Mera julklappar

Var tillräckligt många paket att öppna igår som det var så vi sparade lite till idag. Så i morse när barnen vaknade låg det ÄNNU fler klappar under granen :-)





Dagens skörd blev bl.a. dubbelbro till tågbanan, stort Yatsyspel, ridbyxor, shortchaps och vävram för Felizia och 3 pekböcker med djur (varav en sångbok), Pippistrumpbyxor och lite leksaker (varav en fin kullabyrint med Barbaflink) för Jazmine.

Felizia har haft fullt upp med sina nya grejer idag. Det har byggts tågbana med nya bron, ritats på staffliet och lekts med Pippigrejerna, bl.a.

Självaste Pippi kom till och med och hälsade på :-)

Sjukstatusen är väl inte mycket bättre än igår. Jag vaknade upp med en dunderförkylning (var ju förkyld redan igår men idag är det än värre...). Har lyckats vara frisk hela hösten men självklart ska man då bli sjuk lagom till jul :-(
Men det kunde ju va värre, man kunde ju faktiskt ha åkt på vinterkräksjukan...blä!
Robert är också förkyld och har ont i halsen, Felizia förkyld (febern verkar ha varit en endagsgrej) och Jazmine dras med sin feber som vägrar gå ner...ligger stadigt runt 39, drygt...dessutom supersnorig och hostig. Inte så skojsigt med andra ord.

Felizia och Robert är hos hans föräldrar och äter middag medan jag och Jazmine är hemma och kurerar oss. Tyckte det räckte med en dag borta med hög feber för henne. Hoppas det vänder i morgon, annars skulle vi åka in till närakuten, enligt sjukvårdsrådgivningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar