onsdag 7 december 2011

snö, snö, snö

Gissa om Felizia var glad i morse - det snöade ju när hon vaknade! Dessvärre regnade det mesta bort under dagen, men så föll det mer nu under kvällen. Får se hur det ser ut i morgon. Hoppas det kommer mer snö nu bara så man kan åka pulka. Felizia har tjatat om snö lääänge nu. Inte för att åka pulka iofs utan för att skotta...hm, inget jag längtar efter direkt! Men vill man ha en massa härlig snö så lär man ju inte komma undan skottandet. Förra året avråddes jag av barnmorskan från att skotta, men antar att jag inte har någon giltig ursäkt till att slippa i år.

Ett par snöbilder från förra året, hoppas verkligen inte att det blir riktigt så mycket snö den här vintern



Jazmine ligger inte på latsidan när det gäller utvecklingen i alla fall. I helgen tog hon sina första riktigt krypsteg och övar på lite varje dag. Men allra fortast går det ju när man ålar så det är det som gäller när hon har bråttom till något (blomkrukor och kassar t.ex...).
Men hon nöjer sig inte med det, nej det nya är att resa sig mot saker också. Hon har försökt sen en tid tillbaka och har ibland lyckats komma upp på knä. Men idag har hon rest sig till stående ett par gånger. Vid korgarna till skötbordet kunde hon stå själv (hon höll i sig i korgarna). Där roade hon sig med att plocka med salvtuber och våtservettsförpackningar (jag satt såklart bredvid och var beredd om hon skulle tappa taget). Nu på kvällen blev hon lite väl modig och ramlade ett par gånger, men är väl ett måste för att bli varse sina begränsningar.
Så nu gäller det att ha koll på lilla damen! Ja mer än förut alltså :-)

Ska försöka vara beredd med kameran i morgon.

Har haft huvudvärk hela em och kvällen och känt mig allmänt hängig. Så lika bra att gå och lägga sig och hoppas det går över till i morgon.

Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar