måndag 19 december 2011

Prickan

Är väl så vi får kalla Jazmine nu :-) Är ju tur att hon inte är besvärad av dem. Robert ringde bvc i morse. Utifall att det är vattkoppor så vill de inte att man kommer dit så i stället kommer de hit i eftermiddag för att titta på lillskruttan.

Så här såg hon ut igår förmiddag





Blev mest bilder på ryggen, var liksom lättast. Men hon har prickar på magen/bröstkorgen, armarna och benen också. Men mest i hårbotten. Tur att det inte kliar...!

Vid 15 borde vi ha fåt svar på vad det är. Hoppas på vattkoppor! Dels för att det skulle vara så mycket enklare än någon form av allergi och dels för att det skulle vara skönt om hon hade det avklarat. Och eftersom hon i princip är helt obekymrad av det hela (förutom när någon blåsa skaver emot något) så lider hon ju inte heller.
Felizia har inte haft vattkoppor än så är det det det är (oj vad många "det" det blev...) så lär väl hon också få det inom ett par veckor. Men gör ju inget när jag ändå är föräldraledig, skönt att slippa vabba :-) Bara hoppas att hon i så fall också klarar sig lindrigt undan besvär...


1 kommentar: