lördag 28 april 2012

Lördag

Härligt vårväder vi har haft idag! Bortsett från blåsten då. Och tur var väl det så man kom ut lite, nattens sömn blev det ju inte mycket med. Jazmine har snörvlat och hostat mer eller mindre hela natten, inte lätt att sova då. Gav upp vid 6.30 och gick upp. Men dagen blev ju lång då iaf, måste ju se det hela lite positivt :-)

Efter frukost spelade vi spel innan vi promerade/cyklade bort till Ica. På vägen såg vi fina gullvivor:


På Ica köpte vi bl.a. en varsin glass som vi satte oss ner och smällde i oss på väg hem. Passade också på att leka lite på en förskolegård i närheten



Här hemma har vi sen busat, gosat, spelat spel (igen), bakat dumlekakor och städat lite på altanen, bl.a. Mycket man hinner med när man går upp tidigt! Men desto tröttare är man på kvällen... Skulle lätt kunna gå och lägga mig redan nu *gäsp*.


Att skjutsa/bli skjutsad i fåtöljen är bland det bästa både Felizia och Jazmine vet. Mamma och pappa tycker inte det är lika bra idé... Men kul har de i alla fall.

Till morgondagens 1-årskalas



Är man inte tillräckligt lång så får man lösa det på annat sätt... Påhittig liten tjej :-)

Kvällens middag. Bra när man kan göra sin egen del.

Nu sover, äntligen, båda barnen (eller Felizia har nog inte somnat än, men ligger iaf i sängen sen ett tag tillbaka). Jazmine har varit trött och lite småhängig på em/kvällen så trodde hon skulle somna snabbt, men icke... Borde också försöka komma i säng i tid. Dels vet man ju inte hur Jazmine sover i natt och dels är det både friidrott för Felizia och kalas för Jazmine i morgon så det gäller att vara någorlunda utvilad.

1 kommentar:

  1. Men oj va tidigt med gullvivor! Lycka till med kalaset imorrn och grattis till Jazmine!

    SvaraRadera