söndag 3 juni 2012

Lekbesök och IKEA

På förmiddagen fick vi besök av Julia och hennes mamma och storebror. Stor lycka för Felizia att få besök av bästa kompisen! De lekte för fullt i Felizias rum men hade tid för lite fika i alla fall :-)




Jazmine ville gärna vara med men fick nöja sig att vara med oss andra i köket/matrummet och vardagsrummet.


Är man för kort får man helt enkelt ta lite hjälp...

Maria och Elias bygger med lego

Efter att vi fått i oss lunch så var det dags att åka buss igen. Idag blev det besök på IKEA där Robert mötte upp oss efter att han jobbat färdigt.

Lek i väntan på Robert





Tänk om man hade så stort rum till tjejerna... Var ett alldeles perfekt inrett syskonrum. Och kul hade de!

När Robert kommit betade vi av vår lilla lista på väg mot kassan. Robert gick sedan till bilen för att packa in medan vi andra åkte upp till restaurangen. På vägen blev det stopp för toalettbesök och blöjbyte, tyvärr... Utan det hade vi nämligen hunnit upp innan köket stängde... Nu kom vi 5 minuter försent :-( Felizia hade sett fram emot att få äta däruppe och blev jätteledsen. Till slut gick hon med på att åka till Max och äta chicken nuggets istället. Jag och Robert var dock inte så sugna på hamburgare så vi bestämde oss för pizza. Svängde förbi Max drive-in på vägen, vilket vi inte skulle ha gjort... Var låååång kö plus att det tog en evighet för bilen framför oss att beställa. Hade gått betydligt fortare om någon av oss trotsat regnet och gått in pch beställt istället.
En timme efter att vi tänkt äta var vi äntligen hemma och kunde mätta 4 hungiga magar :-)

Det bästa med IKEA-besöket var att det var gratis. Hade värdecheck som vi fick efter den kökskampanj de hade när vi köpte delar av köket. Något som var bra med andra ord :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar