onsdag 13 juni 2012

Ridavslutning och avåkning...

Felizia hade avslutning på ridningen igår. De fick välja mellan uteritt eller ridning på banan. Alla var överens - uteritt! Så det blev en runda i trollskogen.
Hästarna var glada i allt det gröna som växte i skogen och är man inte så stor och stark som ryttare så kan det bli så att man helt plötsligt ligger på marken... :-) Ja precis det hände Felizia. Hade jag inte varit där och rätat upp henne flera gånger så hade det kunnat bli markkänning både 2, 3 och 4 gånger till, men lite snäll måste man ju vara ;-) Den gången hon åkte av så höll jag emot lite (hade kunnat förhindra avåkningen men tyckte hon lika gärna kunde få känna på hur det känns, under lite mer kontrollerade former) så hon sakta gled av. Felizia skrattade och tyckte det var ganska roligt :-)


Kratsar hovarna helt själv!



Ett av alla troll i Trollskogen

Robert och Jazmine följde med hela vägen runt i skogen

Efter att alla suttit av och i väntan på nästa grupp så fick Jazmine sitta en stund på Simon. Den här gången lyckades vi fånga på bild och film.


Nöjd!

Efter lektionen fick alla ett fint diplom och ridskolan bjöd på fika. :-)

Innan vi åkte hem blev det ett besök uppe i huset hos Eva-Lena och pappa/morfar. Det händer mer och mer för varje gång man kommer dit. Skulle ju inte vara helt fel att bo i ett alldeles nytt och fräscht hus, men mycket jobb (alternativt pengar, om man inte gör något själv)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar