onsdag 6 juni 2012

Stallet!

Igår åkte vi ut allihop till Ängeby när Felizia skulle rida. Jazmine verkade också redo för ridning. HOn traskade fram till stallet och gick in. Hon var varken blyg eller rädd utan gick fram till Nisse och började klappa honom på mulen. Han nosade lite men hon bara skrattade och fortsatte klappa. Efter en stund tog hon fram en liten gummiskrapa ur hans kasse med borstar och började "borsta" (hon såg väl hur Zelda gjorde) :-)




Det var så roligt att se att hon var så intresserad och nyfiken :-) Nisse tyckte hennes finger var minst lika intressant...men allt gick bra, syntes inget märke efteråt. Och inte blev hon rädd av det heller. Men hon fick hålla sig lite mer på avstånd sen :-)

Felizia red på Simon igen. Hoppning (bana) stod på programmet. Felizia var aningens (läs mycket) okoncentrerad men tog sig runt banan och över alla bommar och hinder iaf.
Jazmine fick sitta på Simon en liten stund innan Felizia satt upp. Kan ju säga så mycket som att hon inte var glad när jag tog av henne igen... Bådar ju gott för framtiden!
Jag och Jazmine stod utanför banan när de red och var ju inte det lättaste att hålla lilltjejen från banan.

Lyckades få henne på andra tankar en stund iaf



Felizia och Simon

Simon skakar bort insekter (eller något annat som irriterar). Felizia höll sig kvar :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar