onsdag 13 juni 2012

Planeringsdag i solen

Kan ju inte direkt säga att man har slitit ihjäl sig på jobbet idag. Vi hade planeringsdag på Eklundshof. Dagordningen gav väldigt mycket tid till utvärdering av vårterminen samt lite tid till att planera för hösten (för de som ska jobba då...).
Effektiva som jag och mina kollegor var så hann vi sitta en hel del i solen (men jobbade då också) och njuta också - härligt :-)

Vad gäller Eklundshof som plats så var det helt okej - fin omgivning att sitta i. Men när det kommer till service och utbud så kunde det knappast vara sämre... Men lunchen var god!

Här hemma har Robert och tjejerna planterat lite nya växter i trädgården. Vi (eh, okej kanske ska skriva Robert...) har pratat om att göra som en liten kulle med växter vid enen vid staketet, vilket de tog tag i idag. Men var kullen tog vägen vet jag inte, blev mer platt... Men blir nog kanon ändå!

Vilken härlig eftermiddag/kväll vi fick förresten! Jag kom hem strax efter 16 och hann precis ta fram solstolen när resten av familjen kom hem, sen var vi ute till middagen (som blev lite sen och dessutom åts ute). Jazmine har haft cykelpremiär idag! I barnsitsen bakom Robert alltså. Bilen har varit på ac-koll och det blev cykel därifrån/tillbaka medan bilen var på verksta´n.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar