måndag 18 juni 2012

Nya pärlan

Så är vi tvåbilsägare nu då. Sen jag fick vikariatet i Bälinge har vi varit i behov att köpa en till bil (iaf senast i augusti), en lite mindre att ha som "andrabil". Men så pajade ju ac:n i vår bil och det skulle kosta en hel del att laga. Vi valde då mellan att lägga en massa pengar på att laga ac:n och köpa en mindre bil eller att behålla Renaulten som den är och köpa en ny kombi. Oavsett vad så behövde vi en kombi innan junis slut (åker till Dalarna då och vill ju gärna åka i en bil med ac och som rymmer 2 vuxna, 2 barn och en massa packning).

Idag gjorde vi slag i saken och åkte in till stan för att spana på bilar. Hade sett några intressanta på blocket i helgen så visste ungefär vad vi ville ha.

Valet föll på den här

En Volvo V70 2.0F Kinetic

Felizia trodde vi skulle få den med oss hem idag men den ska ju fixas till lite och kollas igenom en extra gång, m.m. Men på torsdag får den flytta ut hit till Storvreta :-)
Snacka om rymlig bil förresten! Känns inte som att det kommer bli några större problem att få med oss det vi vill ha upp till Dalarna...

Det tar ju lite tid att titta på bilar. Sen ska man fundera och prata med säljaren, osv. Tur att det fanns en lekplats i lokalen :-)



Det var den här Felizia hade hittat.

Den var jättefin och mysig men en husvagn kommer jag nog aldrig kunna tjata till mig. Robert tycker dem är sunkiga... Men han erkände iofs att den här var ganska fräsch och fin :-) Om Felizia fick bestämma skulle nog den också gärna fått följa med hem med en gång, hon kände sig riktigt hemma där inne :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar