söndag 29 juli 2012

Bröllopsdag nr 5

28 juli 2007 såg vi ut såhär

Oj vad stor den blev, går inte att minska heller (kopierat in från fb). Jaja, får duga :-)


Den första av dagens (gårdagens) händelser som förknippades med den där lördagen för 5 år sedan var ett "bud" som kom före lunch - en av våra toastmastrar som kom med en presentpåse. Artiklarna där i hade lappar med siffror på. De siffrorna motsvarade koden till en portfölj vi fick på bröllopsdagen.



Innehållet var relaterat just till den här dagen (men jodå, vi har försökt lista ut koden tidigare... ;-) ) och nu fick vi äntligen öppna!



Roligt att läsa hur bröllopsgästerna trodde våra liv skulle se ut just nu, 5 år senare :-)

Strax före 15.30 tog vi bussen ner på stan. Där köpte vi en varsin "ta-med-sallad" på resecentrum och en ask jordgubbar på stan, innan vi gick och picknickade i stadsträdgården. Där delade vi på två halvflaskor skumpa. :-) Och åt sallad och jordgubbar förstås. Fick en ask schyssta praliner också men de fick följa med hem igen, fanns inte tillräckligt med plats i magen...

Bröllopsdagspresent från mamma (tack!)


Dags för flaska nr 2 :-) (från presentpåsen)


Skål älskling! <3

Vi hade en härlig dag på tu man hand, en dag som toppades med Kents konsert vid Slottet (kommer i ett eget inlägg). Med tanke på att vi gifte oss just vid Slottet (eller uppe på gräsgården vid Vasaborgen för att vara exakt) så var det ju en perfekt plats för konserten :-)

Och jodå, barnvaktandet gick bra för Jazmine, även om hon gått runt och letat lite (snuttan då). Men mormor dög också bra! :-) Tack mamma för hjälpen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar