söndag 22 juli 2012

Hemma igen

Resan hem igår gick bra. Valde en bra tidpunkt att åka, dels var det inte speciellt mycket trafik och dels missade vi två trafikolyckor på vägen (såg bärgningen av en av olycksbilarna och den var ganska så tilltryckt om man säger så...).

Blev en lång förstasträcka - åkte ända till Arboga (knappt 30 mil) innan vi stannade för att äta middag. Jazmine sov en stor del av vägen och när hon sedan vaknade var hon hyfsat nöjd så kändes inte nödvändigt att stanna innan det var matdags (förutom att jag var väääldans kissnödig mer än halva den sträckan...).

Munnen är redo för lite pommes

"Hej hej Felizia!" (som är och leker i lekrummet)

I lekrummet

Lite utelek innan vi for vidare

Tog ett tag för barnen att varva ner när vi väl var hemma så blev sovmorgon i morse...frukost först närmare 10 - härligt :-)

Har blivit en del tvättmaskiner idag... Annars så har Robert varit till sopstationen och slängt soporna som blivit efter "takrivningen", jag har rensat bland rabarberna, Felizia har sparkat boll och plockat smultron och Jazmine har plockat vinbär och gått på små upptäcktsfärder.


"Mmm, nam nam!"


En ganska lugn dag med andra ord. Efter middagen åkte vi ut till Ängeby för att lämna tillbaka kärran och lämna över krya-på-dig-presenter till Eva-Lena, som gjorde en stor knäoperation för en knapp vecka sedan. Skulle inte vilja byta plats med henne, om man säger så... Usch rös i kroppen när hon berättade hur det hela hade gått till...BLÄ! :-(

Imorn är det jobbdag för Robert medan jag och tjejerna ska ha lekdejt med Linda, Ilona och Zion. Kanske Leos? :-)

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar