lördag 7 juli 2012

Leksands sommarland

Igår gjorde vi dalaveckans sista utflykt. Badkläder och ombyte packades ner för ett besök på sommarlandet i Leksand. Det blev lek, bad och karusellåkning.

Lek på piratön


Hela veckan har väderprognoserna för fredagen visat strålande sol (så även på fredagmorgon), vilket var anledningen till att vi sparade den mest väderberoende utflykten till just den dagen. Men solen och molnen verkade ha andra planer och bytte liksom plats med varandra... Reslutatet blev att solen lyste med sin frånvaro i princip hela dagen, tråkigt nog. Som tur var så höll sig regnet borta till det var dags att åka hem.

Men badade gjorde vi ändå, iaf litegrann


"Ponnyridning"

Titta vem som var här uppe samma dag som vi - Julia, Felizias bästa kompis från förskolan :-)


Man fick klappa får, lamm och getter

Inte helt lätt, men hon var duktigare på att ro än jag trodde :-)


Spännande att köra bil


Pappa kastade pil, missade stjärnvinsten med liten marginal men vann en hammare (Felizia valde...)

Trots lite tråkigt väder så hade vi en bra dag i Leksand, även om jag tycker att deras sommarland är lite överskattat... Karusellutbudet var faktiskt riktigt dåligt, vattenlandet var okej men mer för lite större barn. Fanns däremot många platser att leka på med hoppborgar, studsmattor, rutschkanor, m.m. vilket såklart var uppskattat av Felizia :-) Men varför vi vuxna ska betala en massa inträde förstår jag inte riktigt, är ju mest för barnen iaf (precis som på t.ex. Leos lekland där det ju är gratis för vuxna). Nä ska jag sluta gnälla och börja packa för hemresa imorn! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar