tisdag 10 juli 2012

Lugna dagar

Måndag och tisdag har inte ägnats åt något speciellt egentligen. Packat upp och tvättat. Typ det.
Eftersom vi helst inte vill vara inne i huset innan halltaket är fixat (den fuktskadade (mögelskadad oxå antar jag) isoleringen är blottad på vissa ställen så luften lär ju inte vara den bästa...) så har jag och tjejerna varit iväg in till Uppsala båda dagarna.

Igår blev det lek på 4H med Nils, Molly och Moa. Den här gången tittade de faktiskt lite på djuren också och busade inte bara omkring :-)




Lekstugan är en favorit :-)

Små igelkottungar fanns det också, så söta!

En annan sötnos!

Idag åkte vi in till mamma. Där blev det lek och fika :-) Felizia pärlade (tre låååånga halsband blev det) och lekte vid dockskåpet, bl.a. Hennes kära lillasyster var också sugen på att pärla men fick, under stora protester, finna sig i att titta på. Vid dockskåpet fick hon däremot leka :-)
Tack mamma för den goda jordgubbspajen!

I morgon är det dags att jobba lite igen. Men bara två dagar, sen är det långsemester (4 veckor) innan nya jobbet i Bälinge väntar.
Robert ska förhoppningsvis få lite hjälp av pappa för att fixa med halltaket. Jag skriver förhoppningsvis eftersom det hänger på om vi lyckas "bli av med" Jazmine... Kan ev. ha henne på jobbet på em, eller så får jag ta ut komp. Är ju ingen bra miljö att vistas i här hemma när de river isolering. Felizia ska iaf åka med mamma till Stockholm, hoppas det inte regnar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar