tisdag 31 juli 2012

Fortsättning följde

Fick ju inte i oss varken allt bubbel eller chokladen i lördags så igår kväll dukade vi fram glas, flaska och praliner i vardagsrummet.





Hann inte läsa alla i lördags så vi tog också fram portföljen med de lappar där våra bröllopsgäster skrev hur de trodde vårt liv skulle se ut nu, 5 år senare. Det var riktigt roligt att läsa :-)



Vissa var mer realistiska än andra men tänk om något att följande hade varit sant: "SUPERRIKA" (okej, pengar är inte allt, men visst hade det varit roligt med lite mer ;-) ), "Robert jobbar för FN eller EU som någon slags rådgivare, förmodligen utomlands. Anna jobbar som lärare/rektor på en internationell eller svensk skola utomlands (med Robert såklart) samt driver en ridskola på fritiden.", "De bor i en stor lyxvilla på stranden i Malibu. ... Robert ska just iväg på sin första diplomatresa till Mars för att snacka med invånarna där.", "Vi tror att ni bor i Frankrike på en stor hästgård med en nyfödd son. Robert jobbar på svenska ambassaden och Anna ger ridlektioner hemma på gården."

De som kom närmast verkligheten var nog "H & E" som skrev: "Ett ganska vanligt, men lyckligt och tillfredsställande familjeliv, där helgerna tillbringas i stallet. (Felizia ska faktiskt rida på lördagar from. i höst) Felizia är på god väg att bli den hästtjej mamma alltid varit. Och ni är lyckliga!

Tack alla som siade om hur våra liv skulle se ut idag, realistiskt eller inte! :-) Synd bara att det inte var fler som skrev namn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar