torsdag 19 juli 2012

Göteborg

Blivit lite glest med inläggen de senaste dagarna. På dagtid är det svårt att ta tid till att blogga och på kvällarna umgås vi med Linda och Daniel (blir mkt kortspel). Men nu hoppas jag få sitta ostört ett tag :-)

I tisdags var vi in till Göteborg. Felizia fick 39 graders feber i måndags em, efter badet, men var helt feberfri på tisdag morgon så vi kunde åka.
I Slottsskogen i Göteborg finns en stor lekplats med en massa skoj att göra så blev ett besök där.





Vi var inte direkt ensamma på lekplatsen...tur att det var så stort :-) Men var ju riktigt fint väder, för en gångs skull, så antar att det lockade många.

När barnen lekt av sig ett tag, och Magnus och Lotta kommit för att göra oss sällskap, gick vi vidare till djurparken. Vi tittade på sälar, älgar, kaniner, grisar, m.m. och klappade söta getter.











Efter lite fika promenerade vi till bilen för färd hem till Magnus och Lotta där vi bjöds på hemmagjorda hamburgare med pommes och sedan kladdkaka och glass till efterrätt.

Två tröttisar


Två lite piggare :-) (men skenet kan bedra...)

Storasyster fotar lillasyster

Felizia hittade en stor filt och poserar som Trollkungen :-)

Ute på promenad


Liseberg. Var allt vi såg av Liseberg det här året...

Lite efterrätt innan det var dags att fara "hemåt"


Trots att det blåste var det en härlig dag i storstan. Tack så mycket Lotta och Magnus för mat och efterrätt! Blev en sen kväll och trodde att båda barnen skulle somna snabbt i bilen, men icke...nä då båda höll sig vakna de dryga 4 milen tillbaka trots att klockan passerat 22. Men väl hemma så tog det inte lång tid att de att somna :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar