lördag 21 juli 2012

SOOOOL!

Japp det har vi haft mycket av både i onsdags och idag - kors i taket! Igår var det inte lika mycket av den varan men ganska så varmt ändå faktiskt.
Idag var vi som sagt på stan i det fina vädret men i onsdags njöt jag och barnen på altanen medan Robert jobbade på tomten - mycket bra arbetsfördelning tycker jag :-)

Skoj med vattenlekMmmm, underbart!

Syskonsamarbete :-)

Så här bra hade jag det :-)


Felizia tog till och med ett bad i lilla baljan. Skönt att ligga lite i solen efter det.

Robert klippte gräs och rensade en massa trädskott, buskar m.m.

Som sagt, en riktigt skön dag hade vi! Och Robert tycker faktiskt om att jobba på tomten här så var faktiskt inte så synd om honom.

Trots att det inte var så soligt under dagen igår så var det en behaglig temperatur så jag bestämde mig för att ta ett bad i sjön. Dock dröjde det ända till kvällen innan jag fick möjlighet till det... Men men är ju ganska mysigt med kvällsbad också, dock var ju temperaturen i luften lite lägre. Men solen tittade fram lagom när jag stod och tvättade mig (finns ingen dusch här så det är sjön som gäller om man vill bli ren...)  så blev lite uppvärmd iaf.
Gick ner själv så finns tyvärr inga bildbevis. Inte för att jag nödvändigtvis behöver vara med på bild (tvärtom egentligen) men var vackert med solens strålar ner i vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar