måndag 24 september 2012

Galopp!

Var ont om tid för bloggning i helgen men nu kommer en liten uppdatering.
 
I lördags var det ju ridning som gällde för Felizia. Innan Felizia somnade i fredags så pratade vi om vilken häst hon skulle kunna få (var hästbyte). Vi båda gissade på Wise och gissa vem hon fick? Just, det - Wise! Så fick alltså rätt :-)
 
Efter att ha borstat, sadlat och tränsat så var det dags att gå ut på ridbanan.
 


 
Efter att ha "värmt upp" med lite styrövningar i skritt och trav var det dags för dagens höjdpunkt - de skulle få prova galoppera!
 
Felizias min inför galoppen. Ser ut att vara en blandning mellan lite glad och lite nervös... ;-)
 
 
Wise har bara bott på ridskolan sedan slutet av sommaren och har inte riktigt hunnit få grepp om det där med galopp (alltså när ryttaren fattar (ber om) galopp, galoppera kan han annars) än, så idag blev det mest lite snabbare trav. Men Felizia greppade det där med galoppskänkel iaf (till slut) och det kommer ju många fler chanser att få galoppera :-)
 
Efter ridningen gick vi upp till morfar och Lena. Där lekte Jazmine och Valle, såg ut som att det mesta var utrivet... ;-) Hade tänkt åka hem efter att Felizia lekt en stund, men sen blev det lunch, mer lek och så lite fika. Så var inte hemma förrän runt 15. Jazmine höll sig vaken hela tiden, men somnade halvvägs hem i bilen. Hon fick fortsätta sova inne i sin säng innan vi åkte iväg till Roberts föräldrar.
 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar