söndag 2 september 2012

Stadsparken

Idag tog vi bussen in till stan för att gå på matfestivalen i Stadsparken. Eller rättare sagt vi tog bilen till Gränby C (behövde handla på vägen hem) och bussen därifrån, en rejäl förlustaffär skulle det visa sig...men vi besparade ju iaf innerstaden från lite bilavgaser.




När vi kom fram visade det sig att det var vääääldigt lerigt (tur att vi packat med stövlar + överdragsbyxor till barnen), inte så konstigt iofs med tanke på de senaste 2 dagarnas väder. Vi gick ett varv runt och gjorde vårt bästa (vissa av oss iaf) för att inte kladda ner oss allt för mycket.
 
Jazmine provar att mjöka kossan



Sedan försökte vi hitta något att äta, som passade alla i sällskapet, vilket ju var lättare sagt än gjort. Efter att ha letat överallt och konstaterat att det där med mat hade inte så många tänkt på (jag menar hur svårt han det vara att grilla/koka korv och sälja...?!) så gick vi bort till grillen vid Nybron och åt lite lunch.

Därefter promenerade vi tillbaka för lite lek. Mycket motion blev det för benen men hade lovat Felizia att hon skulle få leka så var ju bara att hålla sitt löfte :-)



Jazmine trivs i de här gungorna :-)

 
Söttroll :-)
 
Snart uppe i toppen
 
Jobb- och förskoledags i morgon igen. Förra veckan (första riktiga förskoleveckan för J) gick finemang, hoppas på favorit i repris!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar