fredag 7 september 2012

Nummer 9

Idag upptäckte jag att Jazmine fått en ny tand, en av kindtänderna nere. Var ju på tiden kan man säga - de första fyra fick hon i ganska rask takt och de fyra efter det (dvs nr 5-8) kom ganska snart därefter. Men sen har det stått stilla i en sisådär 5 månader. Men nu så! :-) Och dessutom är motsvarande kindtand på andra sidan också på väg.
Den som nu tittat fram har kommit en bit på väg men de är ju inte alldeles lätta att se när de sitter en liten bit in.
 




Fredagar är dubbelbra dagar för mig - dels bara det att det är fredag och dels så har jag kortdag på jobbet med tre lektioner och slutar 13.30 - härligt!
Hämtade barnen vid 14 och sedan blev det lite mellanmål hemma innan vi bakade till ridningen i morgon. Felizia ramlade ju av förra gången och då "hör det till" att man bjuder på fika gången efter. Egentligen är det tårta men eftersom Felizia inte gillar grädde (och det kändes lite väl avancerat att göra en krångligare variant) så blev det, efter hennes önskan, kladdkaka, fast i muffinsform.
 
 
Robert jobbar denna helg så i morgon får Jazmine hänga med morfar (och Valle?) under tiden Felizia rider. Tror förresten det är hoppning i morgon så är mycket möjligt att vi får bjuda på fika nästa lördag också... ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar