fredag 21 september 2012

Trevlig helg!

Så var ännu en arbetsvecka till ända. Har varit en rolig sådan (som vanligt) om än lite mycket... (som vanligt) men sådant kan man ta när man trivs bra :-)
Den här veckan har vi börjat med orientering och för det mesta har vi haft bra väder. Kom en rejäl regnskur i tisdags em men då hade jag turen att ha en klass som hade lagspel istället så vi kunde lika gärna vara inne (till skillnad från min kollega, han (och eleverna) blev ganska så blöt kan man säga...)
Morgnarna har varit kyliga, speciellt i morse, men med rätt kläder på så var det riktigt härligt att vara ute!
 
Barnen har haft en bra vecka på förskolan men Jazmine har lyckats bli snorig igen. Märks bara på kvällarna än så länge. I natt verkade det dessutom vara något mer som störde...hon hade jättesvårt att komma till ro och antalet vakna timmar mellan kl. 22.30 och 05.00 var fler än antalet sovtimmar :-(
Tur då att det är fredag! Får förhoppningsvis sova lite längre i morgon.
 
I morgon är det ridning för Felizia. Hästbyte så får se vem det blir. Robert jobbar så Jazmine ska få leka med morfar, Lena och Valle.
 
När Robert kommit hem från jobbet packar vi in oss alla i bilen och far till Årsta där det blir middag hos Roberts föräldrar. Båda bröderna med respektive väntas också komma. Kanske får se ul-bilder på Felizias och Jazmines kommande kusin?!
 
På söndag blir det nog en tur in till Gränby C, behöver köpa guldfärg på sprayburk och klädnypor till några delar av orienteringen på jobbet, och sedan är det ju alltid roligt att gå runt och spana på diverse annat :-)
 
Så ser vår helg ut, i det stora hela. Önskar er alla en

Trevlig helg!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar