onsdag 26 september 2012

Regn regn regn

Nja det är ju inte direkt en överdrift att säga att det regnar/har regnat idag. Började mina lektioner i morse kl 8 och slutade den sista 13.30 och det regnade i princip hela tiden (slutade med ca 20 min kvar på sista). Eftersom vi har orienteringsperiod så är det ute som gäller oavsett väder, men inte mig emot, egentligen - klär man sig bara hyfsat så håller man sig både varm och torr. Och frisk luft har ju ingen dött av :-)

Däremot kan man ju tycka att det är lite tråkigt att det trista sommarvädret håller i sig, hade ju hoppats på en fin höst.

Regnet höll sig borta under min planerings-/mötestid sen småduggade det på väg hem, höll upp under middagen för att sedan börja ösa ner ordentligt lagom till min joggingtur, tack för den liksom! :-(
Men var ju redan ombytt (och tur var väl det annars vet jag inte om jag kommit ut) så fanns liksom ingen återvändo. Och så farligt var det faktiskt inte. Eller ja, om man bortser från följande kombination: regn+mörker+glasögon. Är ju som bekant inte speciellt lätt att se i mörker, inte blir det lättare när glasögonen blir alldeles prickiga av allt regn och dessutom immiga av fukten + min utandningsluft. Ljuset från lamporna i elljusspåret reflekterar i regndropparna på glasögonen, vilket ju gör att det blir mer eller mindre omöjligt att se var man sätter fötterna... Så blev väl drygt en handfull "plumsningar" i lerpölar, mmm härligt...blä! Och halkade till ett par gånger, speciellt upp- och nedför slalombacken, men lyckades hålla mig på benen.

Men är glad över att jag faktiskt tog mig ut i regnet, annars hade jag ju varit tvungen att ge mig ut i morgon kväll, nu är det ju gjort! :-)

Kanske är värd lite åppelpaj? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar