lördag 2 mars 2013

Fantomen

Idag har det varit ridlektionspremiär för Felizia på Solängens ridskola. Hon fick prova en av de nya ponnyerna - Fantomen. Han ser ut som en svart lurvig nallebjörn - sååå söt :) Och snäll. Han är inte riden så länge och är lite försiktig av sig, men han skötte sig bra, trots lite låg fart emellanåt ;)
Felizia tyckte han var lagom hög - hon nådde att borsta överallt.
 

På lektionen fick de öva på att styra och rida sin egen väg (de red 3 olika vägar samtidigt så man kunde inte följa efter den framför) - en lagom första lektion, speciellt med tanke på underlaget.

Tack för idag!

 
I eftermiddag är/var det meningen att Robert och tjejerna ska/skulle åka till Roberts föräldrar för att äta middag tillsammans med Daniel, Linda och lille Douglas, men Jazmine är sjuk igen... :(
Hon hostade och var gnällig hela natten, vilket fortsatte på morgonen, och någon grads feber. Nu sover hon, så får se hur hon mår när hon vaknar. Nu är jag RIKTIGT LESS på alla hennes infektioner!!! Blir att ringa vc i veckan och kräva en ordentlig utredning, så här kan det ju inte vara meningen att det ska hålla på!
Själv ska jag ut på galej :) Nja, riktigt på nivån blir det inte, men ska ut och äta med några kompisar - trevligt ska det bli :) Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken bara...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar