fredag 22 mars 2013

Mera snö ...

Vaknade till ett riktigt vinterlandskap - flera cm nysnö (och snöar fortfarande) och 8 minusgrader. Men ser ut att kunna bli lite sol också, vilket glädjer såklart :)
Tycker visserligen om snö, och med soliga dagar så lyser den upp så vackert, men nu börjar jag faktiskt ledsna lite. Snart är mars månad slut och fortfarande ingen vår i sikte, suck. Men någon gång kommer den ju, men är en klen tröst just nu. Längtar iofs inte efter regniga och leriga dagar, så ur den synvinkeln så får det gärna vara kallt ett tag till. Får verkligen hoppas på en riktig sommar i år efter den här långa och kalla vintern!
 
Nä hörni, slut på det negativa i inlägget - är ju fredag!!
Snart dags för oss att åka till jobb och förskola (Robert har visserligen hunnit jobba 2,5 timmer redan ...), skönt med fredag för tjejerna - lite kortare em på förskolan.
I kväll blir det såklart fredagsmys. Får se vad F och J vill titta på för film. Sedan blir det nog fotboll för vår del - hoppas Sverige är ordentligt laddade!
 
I helgen har vi inget speciellt planerat, mer än det vanliga - Robert jobbar hela långa helgen och Felizia har ridning lördag och dans söndag. Får se om vi hittar på något mer.
 
Trevlig fredag!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar