lördag 9 mars 2013

Kalas nr 1

Vilken dag! Ganska slitig men också väldigt rolig :) Hann med det mesta på min lista innan kalasgästerna började rulla in, men blev ingen middagssömn för Jazmine (hon ville inte alls sova och jag hade inte riktigt tid att kämpa 40-45 minuter idag...).
8 kompisar + Felizia och Jazmine = full fart! Från första stund. Men de hann med att fika lite i alla fall :)
 



Efter fikat hade de fått ännu mer energi till att leka och busa. Tur att vi har hyfsat med yta att springa på :) Att blåsa upp och/eller leka med ballonger var också roligt. Kul att se att alla verkade ha någon att leka med/något att göra! De såg ju knappast ut att ha tråkigt i alla fall :)



Återsamling för sång för födelsedagsbarnet och utdelning av kalaspåsar :)
 
 


Efter 2 timmars intensivt kalasande började kompisarna droppa av. Ilona stannade dock kvar och lekte en stund till :)

Ilona och Felizia färglägger maskeradmasker

 
Jazmine klarade av att vara vaken från 6.30-19 utan att sova, och utan att vara allt för gnällig i allla fall. Trodde hon skulle slockna på en gång när hon la sig, men nej då hon orkade hålla låda en stund i sängen också :) Men efter 8-10 minuter så sov hon.
Felizia däremot kämpade på bra (vaknade också vid 6.30) och höll sig uppe hela "grundomgången" av melodifestivalen. Sedan lyckades vi övertala henne att gå och lägga sig, är ju en kalasdag i morgon också :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar