fredag 8 mars 2013

Felizias dag

Fyller man år så kan det vara lite svårt att sova - Felizia hade både svårt att somna igår kväll samt vaknade tidigt i morse (både hon och Jazmine kom upptassandes runt 5.45). Så det var en trött tjej som parkerade i soffan under en filt.
 
 
 Frukost skulle ätas på förskolan, men något måste man ju få i sig, varför inte en glass? Har man födelsedag så har man ;)
 
 
Extra fin vill man såklart vara en sådan här dag :) Jazmine ville inte vara sämre ;)
 
 
Sötnöt!! :)
 
På förskolan blev Felizia firad med sång och födelsedagskort. Hon hade haft en bra dag. Väl hemma blev det en titt i brevlådan, och där låg det minsann ett par överraskningar! Två grattiskort och en present (hemlig sådan verkar det ha varit, för det stod inte vem det var i från (men jag har mina aningar... :) ) - tackar, tackar!
 

 
Dagen till ära så fick Felizia önska mat. Det blev stekt kyckling (som jag marinerade) med klyftpotatis och sås (tack för ett smarrigt val, gumman!). Till efterrätt önskade hon äppelpaj med vaniljsås - gott det också!
 

Finaste!! :)
 
Under efterrätten blev det sång och paketutdelning. Jazmine ville också hjälpa till :)
 



 
Jag hoppas att du har haft en bra dag gumman, i morgon och på söndag blir det kalas på riktigt - roligt och spännande! :) Felizias egen benämning på de olika kalasen: "I morgon är det för barnen, på söndag är det för människorna". Gullunge! :)
Puss på dig vår stora tjej - vi älskar dig!!
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar