tisdag 19 mars 2013

Storvreta - Granlo

Jag och Felizia har varit med pappa/morfar på innebandy nu ikväll. Min lillebror Johan är lagets naprapat och har möjlighet att lägga undan biljetter ibland, och nu blev vi tillfrågade av pappa att följa med. Blir ju lite sent när de spelar en vardag, men Robert och tjejerna är lediga i morgon så var lika bra att passa på :)
 
 
Kan ju inte säga att Storvreta gjorde en av sina bättre matcher direkt, de var faktiskt ganska så dåliga första halvan av matchen. De hade en del chanser, men det där sista saknades. Och den 1-0 ledning de hade en bit in i 3:e kändes ju inte direkt säker om man säger så. Och så kom ju 1-1. Men kort därefter vaknade Storvreta och rekordmannen Sundstedt (dyraste värvningen) visade, återigen, att han är värd pengarna - 2 mål på 1½ min. Mindre än 5 min kvar och nu kändes det, äntligen, lugnt. Innan matchen var slut hade dessutom världens bäste, Mika Kohonen, gjort 4-1.
 
Utsmyckad :)
 
Det var roligt med serpentiner!
 
Heja Storvreta!!!
 
Anfall ...

MÅL!!!
 
Slut. Och det gick ju bra till slut :)
 
En lite suddig "tack-till-publiken"-bild
 
Ingen bra match, men roligt var det iaf (de vann ju ;) ) och Felizia nickade på frågan om hon skulle vilja gå på fler matcher. Får se när nästa chans dyker upp.
 
Tack för i kväll pappa/morfar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar