onsdag 6 augusti 2014

Husvagnssemester och ridpremiär

Jazmine och Felizia har gjort sin premiärresa med husvagn. De två åkte tillsammans med Valle, Eva-Lena och pappa/morfar till Östa camping vid Tärnsjö (har jag för mig att det var) igår och har haft det superskoj! Förutom själva campingupplevelsen så har de badat, fiskat, fångat musslor och varit på älgsafari, m.m. Har ju inga egna bilder, men lånar de bilder som Eva-Lena har lagt ut på fb:
 
Foto: Minisemester på Östacamping!
 
Foto: nu har nervarvningen startat! Vi har kört i 180 med bad, fiske, blåbär, lerinpackningar, sandslott, musselplockning ..😎󾰴
 
Foto: Morgondopp󾌸väldigt, väldigt långgrunt!
 
Foto: Nu avslutar vi med ett besök i Älgparken󾌸
 
Tack pappa och Eva-Lena för att ni ville låna med er barnen - de är jättenöjda!
 
 
De kom hem lagom till Felizias första ridlektion för terminen. Hon har alltså bytt grupp till den här terminen och rider nu på onsdagar. Det innebär även en ny ridlärare - Sara (som är helt ny på ridskolan från den här terminen). Kan vara nyttigt att "prova" någon ny :)  Apropå ny så fick Felizia rida en av de nya ponnyerna som har köpts in under sommaren - Rosa. Det tyckte hon var roligt! Även om Rosa hade lite egna idéer ibland så var Felizia nöjd efteråt. Det var en riktigt "kom-igång-efter-sommaren-lektion" med mycket skritt och lite trav och övning på ridvägar.



Rosa var färdig för dagen efter att Felizia ridit så hon ledde in henne i stallet

och sadlade och tränsade av och borstade och kratsade hovarna
 
Tack för idag Rosa, ses nästa onsdag :)
 
Felizia var nöjd över att vara igång med ridningen igen och ville gärna rida imorgon igen :)  Men hon får glatt vänta i en vecka till nästa gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar