söndag 9 augusti 2015

Bad och bad. Och så lite sol :)

Igår blev Jazmine utbjuden på bad hos morfar, vilket hon ju inte var sen att säga ja till :)  Så blev en tur ut dit för mig, henne och Winzton på eftermiddagen. Det blev alltmer molnigt och lite småkalla vindar, men en liten stund badade hon och Valle i alla fall. Sedan gick de över till lite lek och "paddaspel" innan det var dags att dra sig hemåt. Vi blev uppbjudna till Öhmans på tacomiddag - tackar så mycket!
 
Idag blev det ytterligare en tur till Ängeby - styrelsemöte med SPK. Jazmine följde med för att leka med Valle. Han var uppe hos Eva-Lena när vi kom så Jazmine sprang dit - där blev det bad idag också :)
 

 Winzton hittade en skojig leksak hos morfar och Eva-Lena igår
 
Köpte ju ett uv-tält på Gekås, som vi tänkt ta med till Kreta. Men känns ju bra om man har provat det innan, dels för att veta hur man sätter upp det och dels för att se att det är helt och att alla delar finns med. Så det gjorde vi tidigare idag. Jazmine och Winzton tyckte det var lite mysigt därinne, men lillkillen roades nog mest av att det prasslade när man rörde sig ;)

 
Imorgon eftermiddag är det jobbdags för mig igen och så får vi hem vår Felizia!
(Jobbdags för mig innebär ju bara 2,5 timme 1 dag/v - mina kollegor drar igång på riktigt imorgon med ett nytt läsår ... känns ganska bra att ha 5 månaders föräldraledighet kvar ;)  )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar