fredag 7 augusti 2015

Vaccination nr 2

Igår var det bvc-dags för Winzton igen - mätning, vägning och vaccination nr 2. Både jag och Robert tycker att han har blivit både längre (speciellt) och tyngre, men det hade inte hänt så jättemycket visade det sig - + 0,5 cm (nu 66,5) och + 280 g (nu 7325). Lite, lite ner på längdkurvan och pyttelite ner på viktkurvan. Men inget som den här bvc-sköterskan (den vi brukar gå hos har semester) tyckte var något att kommentera med annat än att det såg bra ut.
Sen var det då dags för vaccination. Vi var där alla fyra (Felizia är ju inte hemma) så Robert fick äran (haha) att sitta med Winzton medan han fick de två sprutorna. Han (Winzton alltså ;) ) skrek till precis vid sticken och var ledsen/arg en liten stund efteråt, men det gick snabbt över och sen var han sitt vanliga, glada jag igen :)
 
Efter förra vaccinationen märkte vi inga direkta reaktioner, förutom att han var aningens varmare än vanligt vid läggdags. Igår kväll var han väldigt gnällig och varm och hade svårt att slappna av och komma till ro. Han lyckades somna vid 19. Vanligtvis brukar han bara sova ca en timme vid den tiden på kvällen, men igår sov han i tre och en halv! Tror ni det var lätt att få honom att somna om sen ...? ;)  Men den misstänka febern verkade i alla fall försvunnen och vårt lillhjärta var pigg och glad och på lekhumör. Hellre så än tvärtom :)
Strax före 01 vann jag "sovkampen" - *gäsp* !
 
Glad och nöjd i gåstolen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar