måndag 24 augusti 2015

Hemma, och vardag igen

I fredags kväll kom vi hem efter vår underbara vecka på Kreta (kommer såklart blogga om det och visa en massa bilder - håll till godo :)  ) och idag, efter 9,5 veckors ledighet för tjejerna så var det dags för skola och förskola igen. Kan ju lugnt säga att det var trötta familjen här hemma imorse, men till slut vaknade alla till och kom iväg.
Felizia har ju dels fått en ny lärare sedan förra läsåret och dels börjat på nytt fritids, så jag följde med henne till skolan (mest för min skull tror jag, haha), medan Robert tog med Winzton och gick med Jazmine till förskolan.
Båda tjejerna var glada över att få börja igen, och det verkade som deras kompisar saknat dem - båda blev "anfallna" att varsitt glatt gäng när de kom fram :)
Dagen hade varit bra för båda två och de var ju inte sådär jättepigga på att gå hem direkt - gott kvitto :)  Vilken tur att de får gå tillbaka imorgon!
 
I helgen var vi upptagna mest hela tiden - i lördags fm var jag och barnen in till stan och lekte med Nils och Molly, på em var det kalas för Valle och igår fick vi besök av mamma/mormor plus att Felizia hade en kompis här på fm och var iväg på kalas på em.
Bjuder på lite bilder från igår, men blir senare ett eget inlägg om lördagen.
 
Var det sista "riktiga" sommardagen för i år?



Lite mindre pool än vad de varit vana vid, men de fick plats ändå :)
 
Tidig uppstigning imorgon igen - *gäsp!* - men det ska nog gå bra ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar