onsdag 12 augusti 2015

Klippning och uteritter x2

Idag var det alltså ridning för båda tjejerna. Men innan vi åkte ut till Solängen så blev det ett frisörbesök för Jazmine - kändes som det var bäst att få av lite av hennes tjocka hår innan vi åker till värmen.
 
Frisören erbjöd film under klippningen - tittar på Bamse :)

Resultatet <3

Trots att frisören tog av ca 7 cm så är det många, långa lockar kvar :)
 
Vi kom ut till stallet i god tid - 40 minuter innan Jazmines lektion. Som tur var så var Oskar inne så vi kunde borsta ordentligt innan

 
Robert och Felizia kom ut strax innan Jazmines lektion, så han följde med henne ut - de red Trollrundan. Varje ryttare fick med sig ett trollspö, med de skulle de säga trollformler och förstena trollen, när de såg några.

Snabbtagen bild på en koncentrerad ryttare :) 
 
Under tiden Jazmine red, och fram till hennes egen lektion 1 tim och 15 min senare, så gjorde Felizia diverse skötaruppgifter i stallet - fyllde/bytte vatten i hästarnas hinkar, sopade, kratsade hovar - hon verkade tycka det var roligt att hjälpa till och känna sig lite "viktig" :)
 
På sin egen lektion fick Felizia rida på Melker (som jag ju redan visste ;) ). De red också ut i skogen, men istället för Trollrundan så blev det Hoppstigen. Felizia red ju ut själv, men hon sa att det gått bra (gjorde det säkert). När de kom tillbaka hann de med att rida en stund på banan också, där de red lite övergångar och olika ridvägar i skritt och trav. Det såg bra ut för Felizia och Melker, och det var en glad tjej som red på en av sina stora favoriter!
 



 
Nu blir det ju riduppehåll nästa vecka, men sen är det dags igen. Gissar att tjejerna kommer längta ... :)

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar