söndag 17 januari 2016

Mera skridskor (och en sjukis)

Idag var det äntligen lite behagligare temperatur ute - bara runt 10 minus, istället för 20. Solen var ju härlig den också :)  Så efter lunch klädde vi på oss och gick iväg bort till skolan för att åka lite skridskor. Men det var bara Jazmine som åkte ... Felizia åker all utetid på skolan (alla raster + fritids och så på idrotten) så hon var inte så sugen.
Vi åkte ju för knappa två veckor sedan och man såg direkt att Jazmine kom ihåg lite av det hon fick träna på då - att ta mer ordentliga skär (istället för att gå fram) och försöka glida lite mer. Visst var det stappligt fortfarande, men bara vi är lite duktiga på att komma iväg och åka så tror jag att hon kommer att få allt bättre balans och "våga" lite mer i själva åkningen. Kanske något för henne och Robert på hennes lediga dagar ... :)
 
 
 

En av Roberts kollegor var där med sin son. Han och Jazmine åkte lite tillsammans, innan de satte sig i snön och lekte lite

Efter att de åkt hem så åkte Jazmine lite mer. En kort stund därefter så ser vi att Elin och Valle kommer - roligt! Det blev lite lek på isen, bl.a. så åkte de jorden runt och träffade på lejon, kängurur och isbjörnar bl.a. :)
 
 
 
Winzton har varit hemma med Robert en vecka och har redan bytt ut mammigheten mot pappighet (och det rejält, haha). Första dagarna när jag kom hem så kom han hoppandes och var glad och ville komma upp och kramas, men sen så har han mest bara noterat att jag är hemma och that´s it. Jaja, är väl jättebra att han inte saknar en under dagarna iaf (vilket jag ju inte trodde han skulle göra heller - Robert har dugit minst lika bra när vi båda varit hemma, förutom när han varit tuttsugen ;) ), men visst känns det lite ovant att han hellre är hos Robert (men nyttigt). Att jag varit borta långa dagar hela veckan kan ju också spela in.
Men i förmiddags, efter att barnen hade badat så fick jag en gosstund med lillhjärtat - mysigt!

 
Var ju inte riktigt likt honom att somna den tiden, men nu på kvällen så fick vi svaret - feber :(
Misstänkte det redan på fm men efter att han sovit någon timme så var han "som vanligt" och har varit pigg och busig och har ätit bra under dagen. Hoppas att det är något som går över snabbt bara.
 
Dags för ny jobbvecka - *tagga, tagga!*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar